PAC Consulting

Qendra e trajnimeve për Kontabilitetit 100% Praktik

Disa nga shërbimet

Regjistrimi i Biznesit

Mbajtja e librave të kontabilitetit

Hartimi i deklarimeve tatimore

Hartimi i pasqyrave financiare

Konsulencë financiare dhe fiskale

Analiza e pasqyrave financiare

0

Lokacione

0

Klient
Biznese

0

Studentë

Synimi i PAC Consulting

Avancimin e studentëve ne lëminë e kontabilitetit.

Zhvillimin e njohurive rreth çështjeve të kontabilitetit.

Mundësimin e kyçjes nëpër punët biznesore.

Njohuri me të gjërë rreth qarkullimit të bizneseve të ndryshme.

Vetbesim me të lartë në arritjen e qëllimeve.

Zhvillimin më të lartë në punët praktike.

PAC Consulting Group L.L.C

"Kur teoria dhe praktika bëhen bashkë, gjithmonë është më e lehtë që studenti të jetë i aftë për tregun e punës."

Niveli Bazik dhe i Avancuar për biznese të vogla

Trajnim praktik 4 javor për bizneset e vogla.

100€ (kohëzgjatja 4 javë)

[email protected]

Niveli Profesional për Biznese të mëdha

Trajnim praktik 6 javor për bizneset e mëdha.

225€ (kohëzgjatja 6 javë)

[email protected]

Komentet e studentëve

Nëse dëshironi të profesionalizoheni në kontabilitet ju sugjeroj të ndjekni trajnimet tek Pac Consulting nje kompani profesionale dhe korrekte ju ndihmon që të avancoheni në karrieren tuaj.
Valdrin Vitia
Kompani serioze, profesionale dhe korrekte. Ua sygjeroj të gjithëve, e sidomos atyre që duan të mësojnë dhe avacojnë teorinë me praktikën.
Fahru Sejdiu
Nese dëshironi te avancohi në kontabilitet nga ana praktike ndiqeni trajnimet tek Pac aty ku edhe vet isha pjes e trajnimeve ,dhe nuk do të zhgënjeheni. Me respekt Arberie Hoti
Arberie Hoti
Gjat ketij trajnimi e mesoni regjistrimet prej faturave deri ne deklarime 100% praktik, ligjerues profesionist dhe shum efektiv.
Valmir Berisha

Ekipi ynë

Njihuni me skuadren e PAC Consulting

Kualifikimet e ligjëruesit:
Këshilltar Tatimor i Licencuar,
Master në Kontabilitet dhe Auditim,
Kontabilist i Certifikuar,
Ekspert Gjyqësor Financiar

Aplikimet kanë filluar!

Apliko online duke klikuar butonin APLIKO